Acasă»
Oportunităţi de angajare

    În septembrie 2013, Guvernul României a lansat platforma posturi.gov.ro, care reprezintă unificarea într-o sursă centrală a informațiilor privind oportunitățile de angajare și promovare în instituțiile publice din România (ministere, autorități centrale și locale, spitale, școli, unități militare etc.). În același timp, portalul are drept obiectiv respectarea principiului transparenței față de cetățeni și față de societatea civilă, promovând competiția deschisă și profesionalizarea administrației publice.
    Portalul structurează anunţurile în funcţie de judeţ, categoria angajatorului (Guvern și ministere, instituții centrale, instituții regionale, prefecturi, consilii și instituții județene, primării și instituții locale), nivelul funcției (conducere și execuție), data publicării.
    Inițiativa este coordonată de Cristian Botan, consilier pentru transparență în administrația publică în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului României, și reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro lansată anterior de către acesta.

    Informaţii suplimentare - Posturile vacante în administraţia publică din România