Acasă»
Comunicate de presă                                                                                      

2014-07-18 |  Comunicat de presă

Ministrul Finanţelor Publice, Ioana-Maria Petrescu şi reprezentanţi ai MFP au avut astăzi o întrevedere cu o delegaţie formată din directori ai Consiliului de Administraţie al BERD.

2014-07-12 |  Comunicat de presă
În urma solicitării prim-ministrului Victor Ponta, Ministerul Finanţelor Publice a retras pe de site-ul ministerului proiectele Codului Fiscal şi al celui de Procedură Fiscală, pentru ca acestea să fie analizate în cadrul Guvernului înainte de începerea dezbaterii publice.
2014-07-08 |  Comunicat de presă

Ministerul Finanțelor Publice a demarat astăzi o nouă serie de întâlniri de lucru cu reprezentanții Coaliţiei pentru Dezvoltarea României pe baza proiectului noului Cod fiscal.
2014-07-07 |  Comunicat de presă

Ministrul Finanțelor Publice, Ioana-Maria Petrescu și ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea vor participa la prima reuniune a Consiliului Ecofin sub Președinția Italiană a Consiliului UE, care va avea loc în data de 8 iulie, la Bruxelles.
Noutăţi                                                                                                            

2014-04-28 | 
Datorită unor lucrări de mentenanţă intre orele 10 şi 13 în data de 28.04.2014 accesul la www.mfinante.ro va fi oprit. Vă mulţumim pentru inţelegere.